INICI DE CURS

El passat dilluns, 14 de setembre, el CEES donàvem el tret de sortida al curs 2020/2021 en la modalitat acadèmica de Grau Mig en Conducció d’Activitats Fisicioesportives en el Medi Natural i en el Grau Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva.

Un inici escolar atípic per les circumstàncies extraordinàries en què vivim des de l’aparició del COVID-19. Aquest fet ens ha portat adaptar-nos al context per poder garantir la seguretat del nostra alumnat i personal de l’escola, i així, poder desenvolupar en curs de manera presencial amb certa normalitat.

Per poder garantir la formació hem adoptat tots els protocols necessaris proporcionats pel Departament de Sanitat, com el control de temperatura, desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic, creació de grups estables, distanciament, fluxos de circulació al centre, panell separadors, entre d’altres.

Afrontem el curs amb responsabilitat i la mateixa il·lusió per seguir formant professionals en l’àmbit, com sempre diem, la preparació és la clau de l’èxit.

 

Matricula’t al Cicle Superior d’Arts Escèniques

Si t’agrada el teatre, si et vols formar en les Arts Escèniques, si et vols dedicar professionalment al món de la interpretació... vine a l’Institut del Teatre de Vic.

Trobaràs un gran equip de professors/es i professionals del sector i unes instal·lacions immillorables.

Matricula’t al Cicle d’Arts Escèniques, nosaltres hi serem. T’esperem a l’Institut del Teatre de Vic, matricula’t al CEES!

 

 

CFGS - Teatre: Llistat d'admesos i exclosos

Seguidament, adjuntem el llistat d'admesos i exclosos de les provés d'accés al Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècniques d'Actuació Teatral. La prova consistia en tres continguts: Interpretació, expressió oral i improvització, i s'ha realitzat al llarg del dimarts 14 i dimecres 15 de juliol amb la supervisió del President de la prova i els seus vocals.

Resultats:

Àngel BOIX - (6.35) APTE

Stella MENEZES - (7.7) APTE

Fabio MORALES - (5.2) APTE

Aprofitem per recordar que durant el 16 i 17 de juliol hi ha obert el període de reclamacions a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i entre el 20 i 24 de juliol la matriculació.

 

admesos a les proves d'accés al CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

A continuació adjuntem la llista d’ i aprofitem per recordar que les proves es portaran a terme el 14 i 15 de juliol de 2020, amb un horari que es determinarà un cop s’hagi finalitzat el període d’inscripció i que es comunicarà oportunament als aspirants.

Admesos:


· Fabio VALENCIA MORALES
· Angel BOIX CASTILLO
· Stella MENEZES MAGALHAES

 

El CEES obre el teló dels teus somnis!

Al CEES obrim el teló dels teus somnis!

El proper curs escolar, 2020-2021, posem a la disposició Ensenyaments Professionals d’Arts Escèniques, un cicle formatiu de Grau Superior en tècniques d’actuació teatral.

Aquesta titulació compren el conjunt d'accions formatives que capaciten per al desenvolupament qualificat de diverses professions de les arts  d’actuació teatral.

Permeten l'accés a l'ocupació i la participació activa en la vida social, cultural i econòmica, així com l'actualització i l'ampliació de les competències professionals i personals al llarg de la vida.

Tanmateix, al llarg d’aquests estudis els futurs actors i actrius adquiriran una gran varietat d’habilitats i coneixements que els permetran potenciar el seu perfil artístic i esdevenir uns professionals de la interpretació en l'àmbit teatral, cinematogràfic o televisiu. Aquests estudis consten de dos anys acadèmics, un total de 2.000 hores, i s’impartiran en horari diürn de dilluns a divendres de 8:30 a 14:00h.

Per concloure, ens agradaria informar que dins l’equip docent comptem amb professionals de renom en l’àmbit, com Marta Marco, actriu de teatre, amb obres com “Les noies de Mossbank Road”, “La nostre parcel·la”, entre d’altres, i també en papers importants en sèries de televisió famoses com “Ventdelplà” o “Merlí”. I l’Ernest Villegas, actor de teatre amb obres com “Un Obus al cor”, “ El nostre gust”, “Purga”, etc. I cinema amb pel·lícules com “Nines Ruses” , “La nit que va morir l’Elvis” o “L’enigma Verdaguer”.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio