Tenim el període de preinscripció obert

Actualment, el centre ofereix  cursos de formació professional de grau Mitjà, com el de Conducció de Grups al Medi Natural, i cursos de grau Superior, com el  d’Animació d’Activitats Físiques Esportives i el d’Integració Social. Paral·lelament, també ofereix formació de règim especial, com és el cas del tècnic/a mitjà en Salvament i Socorrisme. Aquest útlim, es permet cursar-lo en un format de doble titulació amb altres estudis.

L’escola roman al servei de qualsevol persona que vulgui rebre informació al respecte, i està a la vostra disposició per qualsevol consulta. Per fer-ho, des del centre no es fa cap jornada de portes obertes, sinó que atenem a les famílies o persones interessades, de forma personal. Cal que vingueu en hores escolars, o bé contacteu amb nosaltres via correu electrònic o telèfon, per concertar una visita.

Des dels seus inicis, hem apostat per una formació professional basada en la proximitat, el rigor i la professionalitat, que sigui el Passaport al futur per l’entrada a un món laboral o una continuïtat en els estudis, i a partir d’aquestes bases, és a on treballem per formar els nostres alumnes.

L'escola ofereix classes de repàs cada dilluns

L’escola ofereix la possibilitat a l’alumnat d’assistir a classes de repàs cada dilluns de 14.00 a 15.00 hores.

Llegeix més:L'escola ofereix classes de repàs cada dilluns

Hèctor Bazán, nou esportista d'Alt Nivell

Héctor Bazán, de Grau Mig, reconegut com a esportista d’Alt Nivell Català pel Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.  Hector Bazan

Llegeix més:Hèctor Bazán, nou esportista d'Alt Nivell

Excursió a Avinyó

El dilluns dia 14 de Gener varem fer una sortida a Avinyó, on vam anar a gaudir de la natura, a través de l'assignatura de Segurertat i Supervivència dirigida pel professor Pere Herms. 

Aviny

Llegeix més:Excursió a Avinyó

Raquetes de neu

El dilluns dia 3 de desembre els alumnes de grau mig del CEES, de la classe B, vam anar a fer una sortida a la neu a Vall Ter 2000, vam practicar l’esport de raquetes a la neu. Vam sortir tots junts menys dos alumnes que els vam esperar a Ripoll. 

Llegeix més:Raquetes de neu

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio