admesos a les proves d'accés al CFGS Tècniques d'Actuació Teatral

A continuació adjuntem la llista d’ i aprofitem per recordar que les proves es portaran a terme el 14 i 15 de juliol de 2020, amb un horari que es determinarà un cop s’hagi finalitzat el període d’inscripció i que es comunicarà oportunament als aspirants.

Admesos:


· Fabio VALENCIA MORALES
· Angel BOIX CASTILLO
· Stella MENEZES MAGALHAES

 

El CEES obre el teló dels teus somnis!

Al CEES obrim el teló dels teus somnis!

El proper curs escolar, 2020-2021, posem a la disposició Ensenyaments Professionals d’Arts Escèniques, un cicle formatiu de Grau Superior en tècniques d’actuació teatral.

Aquesta titulació compren el conjunt d'accions formatives que capaciten per al desenvolupament qualificat de diverses professions de les arts  d’actuació teatral.

Permeten l'accés a l'ocupació i la participació activa en la vida social, cultural i econòmica, així com l'actualització i l'ampliació de les competències professionals i personals al llarg de la vida.

Tanmateix, al llarg d’aquests estudis els futurs actors i actrius adquiriran una gran varietat d’habilitats i coneixements que els permetran potenciar el seu perfil artístic i esdevenir uns professionals de la interpretació en l'àmbit teatral, cinematogràfic o televisiu. Aquests estudis consten de dos anys acadèmics, un total de 2.000 hores, i s’impartiran en horari diürn de dilluns a divendres de 8:30 a 14:00h.

Per concloure, ens agradaria informar que dins l’equip docent comptem amb professionals de renom en l’àmbit, com Marta Marco, actriu de teatre, amb obres com “Les noies de Mossbank Road”, “La nostre parcel·la”, entre d’altres, i també en papers importants en sèries de televisió famoses com “Ventdelplà” o “Merlí”. I l’Ernest Villegas, actor de teatre amb obres com “Un Obus al cor”, “ El nostre gust”, “Purga”, etc. I cinema amb pel·lícules com “Nines Ruses” , “La nit que va morir l’Elvis” o “L’enigma Verdaguer”.

 

CONFERÈNCIES A DISTÀNCIA

El CEES segueix amb les classes virtuals a distància per seguir, dintre de les possibilitats, oferint un servei de qualitat per tot l’alumnat i mantenir-se actiu en la formació.

Amb les premisses de formació i qualitat l’escola ha buscat més opcions per oferir als nostres estudiants una formació complementària en format de videoconferències, una molt bona eina educativa i s’ajusta en l’estat d’alarma en el què estem vivint. El seu funcionament és simple d’entendre, oferim aquestes conferències en directe a tots l’alumnat i també exalumnes per connectar-se a una reunió virtual, en la qual trobem el ponent i un entrevistador que va marcant el guió de la xerrada. A més a més, a través del xat qualsevol usuari pot interactuar i enviar preguntes i dubtes a l’entrevistador perquè les pugui formular en el moment adequat.

Seguint aquesta idea, el CEES ja ha realitzat 4 conferències a distància amb conferenciats coneguts, de renom i vinculats en l’àmbit de les titulacions que oferim. Així doncs, hem tingut el plaer d’oferir les experiències i coneixements de ponents de la talla de Jordi Guerrero, el segon entrenador de Pablo Machín a clubs de futbol com el CF Girona, el Sevilla FC i el RCD Espanyol. També ens ha visitat l’Oriol Riera, jugador de futbol professional en actiu on ha passat per clubs de la talla del FC Barcelona o CA Osasuna, entre molts altres.

Aquesta setmana, vam pensar en variar una mica la temàtica esportiva i la conferència va anar a càrrec de la Paqui Bordallo, inferma del Consorci Hospitalari de Vic, per informar als nostres oients de la situació actual del COVID-19 i les recomanacions per evitar el contagi.

A continuació, i així, tocar diferents aspectes que podem veure en les nostres titulacions va venir en Jordi Gallifa, actual director d’operacions del Barça Licensing&Merchandising i amb l’experiència de treballar 10 anys a la marca NIKE en posicions de finances, operacions i compres, i ens va parlar de les marques esportives.

Per concloure, comentar que aquesta iniciativa de l’escola ha estat molt ben rebuda per part dels estudiants que segueixen amb interès la formació complementària i dels ponents que ens agreixen la nostra invitació.

 

Classes virtuals

A l’inici d’aquesta setmana l’escola ha iniciat les classes virtuals per arribar a tot l’alumnat i mantenir-se actiu en l’àmbit acadèmic dintre les possibilitats que marca el Departament d’Educació.

La situació actual que engloba el nostre país ens ha portat a adaptar-nos al panorama d’aquestes setmanes, tan l’escola com el professorat i l’alumnat.

El CEES ha buscat la manera de mantenir-se operatiu i seguir amb la formació, per fer-ho de la manera més operativa possible, s’ha elaborat un horari matinal amb els Mòduls Professionals que marca el currículum.

Així doncs, amb aquestes condicions oferim classes a distància pels diferents grups en les quals impartim classe magistral que complementa la formació ordinària fins ara i ho vinculem amb treball personal a casa per part de l’alumnat per augmentar la seva qualificació final del curs.

Per últim, comentar que l’acceptació de l’alumnat ha set molt bona, positiva i estan engrescats amb la solució trobada per l’escola.

PREVENCIÓ CORONAVIRUS

El coronavirus és un tipus de virus que circula entre els animals però alguns d’ells també poden afectar a éssers humans i poden causar problemes respiratoris que majoritàriament produeixen simptomatologia lleu. El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus que pot afectar les persones i que es va detectar per primera vegada el desembre de 2019 a la ciutat de Wuhan, província de Hubei, a la Xina. Majoritàriament, en un 80% dels casos només produeix símptomes lleus respiratoris.

· Com es pot contraure la infecció?

Per analogia a altres infeccions causades per virus similars, sembla que es transmet per contacte directe amb les secrecions respiratòries que es generen amb la tos o l’esternut d’una persona malalta. Aquestes secrecions infectarien una altra persona si entressin en contacte amb el nas, els ulls o la boca d’aquesta persona. Per això, és important tapar-se la boca amb mocadors o amb el colze en tossir i rentar-se les mans molt sovint.

· Quins són els símptomes del coronavirus SARS-CoV-2?

Els símptomes més comuns són lleus, poden semblar els d'una grip, afecten un 80% de les persones i són malestar general, febre o tos. En els casos moderats pot produir sensació de falta d'aire i, en els més greus, la infecció pot causar pneumònia i altres complicacions.

· Què puc fer per protegir-me?

Per prevenir el virus, cal que apliqueu les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:

  • Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

No s’han de prendre precaucions especials amb els animals a Estat espanyol, ni amb els aliments, per evitar aquesta infecció.

· On puc trobar més informació?

Per a més informació, truqueu al 061 Salut Respon. 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio