Per segon any consecutiu el CEES ofereix el cicle inicial de Grau Mitjà  de Tècnic en Salvament Aquàtic i Socorrisme. Aquest és un ensenyament de règim especial que es troba dins la família professional d'activitats físiques i de l'esport. Els alumnes que fan el curs tenen les competències per poder treballar com a socorrista aquàtic en piscines ( naturals  i artificials), parcs aquàtics, o en les funcions de monitor o jutge cronometrador en competicions esportives.

 

El curs es divideix en el Bloc comú ( a on els alumnes aprenen continguts genèrics d'ensenyament aprenentatge,  com Primers Auxilis, Bases del comportament esportiu, Activitats físiques per a persones en discapacitat o legislació esportiva)  i el Bloc específic, que s'encara a un aprenentatge més específic del salvament i les seves tècniques de rescat.  Enguany també s'ofereix la opció pels titulats en grau superior d'AAFE, de poder fer la part del bloc específic corresponent.

 

Les classes es desenvolupen entre el CEES ( la part teòrica) i els clubs de Natació del Vic etb i el Club patí Vic. Els professors/es encarregats de desenvolupar les classes són els propis del centre i de la federació Catalana de salvament i socorrisme.

 

Estudiar al CEES t'ofereix la possibilitat de poder treballar en temporada d'estiu, gràcies a una àmplia borsa de treball i a la relació amb l'empresa Catwas, i en poder treballar en centres o piscines de qualsevol tipologia. No en dubtis i apunta't!!!CURS SALVAMENT SOS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio