El passat 9 de Febrer els alumnes del CEES, van celebrar les jornades de d’emprenedoria, que s’emmarca dins el calendari acadèmica del curs 2017-2018.

L'objectiu d'aquesta jornada és doble. Per una banda conèixer i treballar, a través dels tallers, aspectes de creativitat i innovació del món empresarial. I per una altra, aprendre i viure de primera mà, l'experiència de diferents emprenedors/es.

 

foto helena pla

La jornada es va desenvolupar des de primera hora, a on per grups , es van desenvolupar diferents tallers i xerrades a càrrec de professional del món esportiu.

 

Així doncs, vam tenir les xerrades d’en Jordi Checa (entrenador personal), l‘Eduard Fortet ( Director tècnic de MBP), Jordi Osorio ( Gerent del gimnàs de Centelles), i Gerard Presseguer ( co-fundador de la Marató per relleus solidària de Manlleu).

 

Els tallers van anar a càrres d’Elisenda Tarrats ( que en va fer un de creativació), Helena Pla ( que va fer el d’Elevator Pitch), Mertixell Coma ( que va fer el de Mètode Canvas) i Ferran Camps

Paral·lelament, es va aprofitar per treballar continguts d’assignatures com FOL i Empresa, i es van desenvolupar projectes

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio