Els alumnes de Grau Mitjà del CEES van realitzar el passat 19 de Febrer la primera sessió practico-teòrica, corresponent al C3: Seguretat i Supervivència a la muntanya.

foto via ferrada montserrrat

L’activitat, que es va dur a terme a Montserrat( concretament a la via ferrada) , va estar dirigida pels professors Pere Herms i Jordi Godayol.

 

En ella, es van donar continguts d’escalada i tot el que feia referència a les tècniques d’assegurament, de la utilització de les cordes i de posicionament sobre el terreny. Els alumnes van estar durant tot el matí fent diferent activitats i completant tota la via ferrada.

Durant aquest segon trimestre, i sempre englobades dins el Crèdit de Seguretat i Supervivència a la muntanya, els alumnes han anat  realitzant altres sortides i activitat complementàries. Així doncs, també van poder anar al rocòdrom , del pavelló de l'ausoneta de Vic,  a fer activitats d'escalada esportiva. Aquests continguts, es realitzen durant tot el 2n trimestre, i es faran per poder desenvolupar icomplementar el contingut didàctic de l'assignatura.

foto rocdrom vic

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio