El CEES, ja ha obert el període de preinscripció pels cicles formatius de grau Mitjà i grau Superior del curs escolar 2018-2019.

logocees

Actualment, el centre ofereix  cursos de formació professional de grau Mitjà, com el de Conducció de Grups al Medi Natural, i cursos de grau Superior, com el  d’Animació d’Activitats Físiques Esportives i el d’Integració Social. Paral·lelament, també ofereix formació de règim especial, com és el cas del tècnic/a mitjà en Salvament i Socorrisme. Aquest útlim, es  permet cursar-lo en un format de doble titulació amb altres estudis.

 

L’escola roman al servei de qualsevol persona que vulgui rebre informació al respecte, i està a la vostra disposició per qualsevol consulta. Per fer-ho, des del centre no es fa cap jornada de portes obertes, sinó que atenem a les famílies o persones interessades, de forma personal. Cal que vingueu en hores escolars, o bé contacteu amb nosaltres via correu electrònic o telèfon, per concertar una visita.

 

Des dels seus inicis, hem apostat per una formació professional basada en la proximitat, el rigor i la professionalitat, que sigui el Passaport al futur per l’entrada a un món laboral o una continuïtat en els estudis, i a partir d’aquestes bases, és a on treballem per formar els nostres alumnes.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio