A cada curs acadèmic els alumnes havien de fer un recull de fitxes de manera individual de cada sessió pràctica que realitzaven a les diferents assignatures del currículum per així sortir amb un dossier de fitxes de cada modalitat. Pdel

Això, era una feina que es feia bastant carregosa pels alumnes ja que suposava diàriament realitzar la fitxa després de cada sessió pràctica.

Enguany, des de l’escola i apostant per les noves tecnologies i el treball cooperatiu s’ha donar un gir completament a aquesta dinàmica de feina, ja que nosaltres, entenem que preparar als nois i noies pel món laboral de l’activitat física i la salut és imprescindible un coneixement més professional de les noves tecnologies i del treball en equip.

Amb aquesta premissa, s’ha donat un gir al recull de fitxes i aquest curs els alumnes s’ajunten per grups d’uns 5 companys/es per redactar la fitxa esportiva buscant així la cooperació i una feina molt més elaborada i precisa. A més a més, de cada tasca que es realitza el grup n’ha de gravar un vídeo i adjuntar al treball, per poder visualitzar i entendre millor els continguts treballats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio