El dia 12 de novembre amb la classe B de Grau Mig vam fer una petita sortida al rocòdrom de Vic per anar a escalar i fer dos exàmens pràctics de l’assignatura, ens acompanyava en Pere Herms.

Escalada 1

 

Al mati vam quedar a les 8:30h al Seminari de Vic, un cop arribat tots vam agafar el material que faríem servir a la sortida (arnesos, cascs, cordes i aparells asseguradors, en aquests cas el GRI-GRI) i direcció cap al rocòdrom.

Un cop arribat es va realitzar l’activació amb el joc de l’aranya, seguidament, ens vam posar en cercle per fer els estiraments més importants en l’escalada, la part del coll, els braços i les cames, que son les parts més importants de l’escalada i son les parts que es fan servir més en aquesta modalitat.

Tot seguit en Pere i en Jordi van fer una petita introducció de dia i una explicació de com es posava la corda dins el gri-gri, després en Pere va ensenyar la feina que tenia que fer una persona que va de primera persona en escalada mentre que en Jordi l’assegurava des de baix. Una vegada en Pere va fer els tres trams que havíem d’escalar, ens van donar temps per un petit descans.

Una vegada descansats podíem escalar el tram que volia fer, el primer tram que hi havia era el tram més fàcil, el segon tram era el més difícil dels tres, ja que estava una mica inclinat i el tercer tram era un tram entremig, que es el tram que he fet jo 3 vegades.

Mentre la gent escalava l’altre gent feia l’examen del 8 resseguit, una vegada la gent ja estava d’escalar el temps ja s’havia acabat, hem recollit tot el material i hem marxat del rocòdrom cap al Seminari de Vic.

Adaptat de l’Adrià Farrés

 

Escalada 2

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio