Dins de l’assignatura d’Activitats Fisicoesportives d’Equip l’escola selecciona el Rugbi per impartir a les classes amb els alumnes de 2n de Grau Superior. 3r temps

 

Escollim aquest esport per traslladar als joves els valors que hi ha implícits en aquesta disciplina i que prenguin consciència de que tot i ser un esport de contacte es fonamenta el respecte a cada acció. Un exemple clar que transmetem i diferenciador d’altres esports és la relació entre els jugadors i els arbitres, on la disciplina i el respecte cap a la figura dels col·legiats és màxima i només el capità s’hi pot dirigir per debatre alguna jugada del partit.

L’organització d’aquesta matèria és progressiva i anem desglossant els diferents continguts tècnics i tàctics de l’esport per una millor assimilació. Així doncs, comencem amb jocs preesportius i amb el contacte codificat, és a dir, adaptant situacions de risc com el placatge fins que els alumnes tingui una noció més acurada del rugbi.

Això, ens permet arribar a les últimes sessions amb els jugadors/es preparats per desenvolupar un partit amb totes les accions i normes de l’esport i és el moment on dividim la classe en 3 equips per realitzar una competició entre ells.

Per tancar, realitzem entre tots els participants el 3r temps en el qual cada equip s’organitza per portar menjar i beure i compartir això i les anècdotes de la competició amb els membres dels altres equips.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio