Cada curs, els alumnes/as de 2n de Grau Superior han de realitzar com a projecte final el conegut crèdit de síntesi per concloure els estudis formatius. 

 

Antigament, aquest crèdit de síntesi consistia en la elaboració d’un treball teòric i fictici que es buscava incorporar les diferents matèries tractades en el transcurs del grau. Un treball més que implicava molta feina per l’alumnat i en definitiva gairebé nul·la posada en pràctica.

Detectat aquesta problemàtica, l’escola va decidir remodelar per complert aquesta idea i buscar la manera d’aplicar els continguts assolits en els curs al món real.

Així doncs, va sorgir la proposta de canviar aquest treball per la creació d’un esdeveniment real que es portes a la pràctica i que els propis alumnes/as fossin els protagonistes. D’aquesta manera, s’impliquen en pensar quin tipus d’esdeveniment volen portar, com s’organitzen, quin balanç en fan, cerquen patrocinadors, seleccionen personal, parlen amb entitats, demanen permisos als ajuntaments, entre altres. La funció de l’escola és acompanyar, recomanar i aconsellar les millors eines per tirar endavant els seus projectes amb la única premissa que l’activitat física estigui present en els actes.

Estem molt orgullós de dir que els nostres alumnes/as han portat a terme esdeveniments com curses atlètiques, cronoescalades, curses de BTT, curses de motocròs, trobades de e-bikes, torneig de pàdel, futbol sala, futbol 7 i voleibol, gimcana de valors per les escoles, saló d’infants i molt més.

Enguany, és el tercer any consecutiu que estem treballant en aquesta idea i totes les valoracions extretes sempre són positives per part dels alumnes, professors i entitats que col·laboren ajudant a tirar endavant els esdeveniments.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio