El passat dimarts 5 de març a Ripoll es va celebrar una nova edició de la fira de l’Univers Jove, on el CEES hi era present. 

 

Aquesta fira té per objectiu facilitar l'accés dels joves a tots els recursos educatius necessaris, a més, aquest any amb participació record arribant al gairebé miler de persones.  La fira ha comptat amb 62 estands de grans universitats i de formació professional de les diferents comarques catalanes.

Els nostres alumnes/as de 2n de Grau Superior, van participar-hi a través d’activitats esportives i dirigides. L’objectiu va ser que a través d’una orientació acadèmica i d’una experimentació pràctica, per part de l’alumne/a interessat en conèixer el centre, els estudiants que volguessin, pugessin practicar diferents disciplines esportives.

D’aquesta manera els joves s’han pogut informar dels centres educatius i de les diferents possibilitats pel proper curs acadèmic.

El Saló exerceix una funció clau com a plataforma d’orientació per a milers de joves que volen escollir la millor opció per començar la seva etapa acadèmica després de la Secundària.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio