L’escola va decidir adherir-se a les mobilitzacions de l’anterior setmana per l'emergència climàtica coincidint amb molts dels nostres estudiants que volien participar de forma activa en aquesta causa, que pretén obtenir un futur digne per a les noves generacions i conscienciar al nostre entorn perquè s'actuï amb responsabilitat i urgència enfront de la crisi climàtica.

D'aquesta manera, el passat divendres dia 4 d'octubre, l’alumnat que s’ha sumat a la jornada per l’emergència climàtica se li ha preparat unes activitats per sensibilitzar-nos amb la causa.

La jornada va començar amb una ponència a càrrec d’en Ramon Sans sobre la Transició Energètica que representa, principalment, un canvi en la producció de l’energia, substituint els combustibles fòssils per fonts renovables i locals.

Tot seguit, es va realitzar un treball de camp que va consistir en recollida i selecció de material als voltants de la ciutat de Vic. Ens vam distribuir en diferents grups per arribar a més zones i la proposta va ser molt acceptada per diferents entitats que van felicitar als nostres estudiants per la seva sensibilització amb el medi ambient.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio