Enguany, en el curs escolar 2019-2020, la direcció del centre i el professorat ha optat per seguir innovant i buscant millores constats pel nostre alumnat.

Any rere any, tots les escoles han mantingut una organització lineal i bàsica en la distribució dels estudiants a les aules formant files. En canvi, nosaltres hem apostat per distribuir a l’alumnat a classe en forma de “U” ja que entenem que aquesta modificació afavoreix el debat, reflexions grupals, posades en comú, les dinàmiques de grup i tanmateix també eviten que els alumnes/as quedi amagats a les files del darrera.

Aquesta organització facilita que la comunicació sigui més fluida i s’eliminen les barreres que suposen les taules per la comunicació no verbal quedant a la vista l’actitud de cada un dels estudiants per tots els demes, a més a més, dota d’espai perquè el professorat es pugui desenvolupar.

Per concloure, comentar que el feedback generat entre els professorat i l’alumnat és positiu i els dos col·lectius es mantenen ferms amb aquesta nova organització i coincideix amb els múltiples beneficis que genera aquesta distribució.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio