Enguany, el CEES s’ha adherit al projecte d’Intercanvi d’alumnes a nivell internacional, que consisteix en passar un cert període de temps compartint experiències i formació amb companys d’una escola d’un altre país.

Aquest projecte és un pas més que fa l’escola per seguir ser un referent i punter en l’àmbit educatiu de l’activitat física i l’esport.

Un total de 6 alumnes de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, l’Elisabet Armengol, l’Aleix Cabrera, l’Aina Garcia, en Jan Escalas, l’Adrià Puigdomènech i l’Aleix Surià estan realitzant una estada a l’escola RocVa Hilversum d’Holanada amb l’objectiu de formar-se com a professional en un entorn internacional, créixer com a persones i aprendre a utilitzar la llengua anglesa.

La seva estada consisteix en passar una setmana amb alumnes holandesos, convivint a casa seu i anant a l’escola realitzant la seva jornada escolar compartint aula, vivències i assignatures com anatomia, rugbi, fitness, entre d’altres. Més endavant, cap al mes de març aquests companys holandesos vindran a passar 15 dies a Catalunya i seguiran les nostres activitats.

Les conclusions dels implicats són molt positives i engrescadores per seguir treballant en aquest projecte per futures generacions d’alumnes/as del centre.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio