Els nostres alumnes/as de 2n Grau Superior, juntament amb el personal docent i la col·laboració de l’Ajuntament de Vic,  estan organitzat un esdeveniment molt ambiciós i motivant pels alumnes de 4t d’ESO de les diferents escoles de Vic.

Aquest esdeveniment consisteix en la creació d’unes Olimpíades a la Ciutat de Vic que es portaran a terme els dies 2 i 3 d’abril del 2020, coincidint amb el dia Mundial de l’Activitat Física i l’Esport i aprofitant també, que es tracta d’un any Olímpic.

Les Olimpíades de la ciutat de Vic pretén donar cabuda a gairebé més de 300 participants de les escoles de Vic on competiran en diferents modalitats esportives d’equip i individual amb la intenció de fomentar l’activitat física entre el jovent de Vic i fomentar la competició en les diferents proves atlètiques.

L’organització de l’esdeveniment s’ha distribuït en diferents departaments de treball per dividir les diferents tasques de preparació, així doncs, tenim el sector de lideratge, comunicació, publicitats, actes d’inauguració, entre d’altres. On tots els departaments col·laboren i treballen per poder realitzar les Olimpíades de la Ciutat de Vic.

Estem davant d’un treball multidisciplinar sense precedents en la nostra escola i veient l’entrega, motivació, predisposició i professionalitat dels implicats estem convençuts que l’esdeveniment serà un èxit.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio