El passat dimecres, 12 de febrer, l'escola va organitzar una jornada esportiva per tot l'alumnat del centre tan els de Grau Mig com Grau Superior, creant una competició de diferents esports en equip (Futbol, Voleibol i Bàsquet).

Una competició en format multiesports, és a dir, el torneig estava organitzat en 23 equips de 6 jugadors/es que s'enfrontaven en una fase de grups, una fase final i una fase consolació, amb el tret diferenciador que els partits podien ser de qualsevol dels esports seleccionats per la jornada. Una victòria sumava 3 punts, empat 1 i derrota 0.

La jornada va anar avançant al llarg del matí amb èxit de participació i amb els nois i noies entusiasmats per competir amb els diferents equips de l'escola. 

Durant tot el matí es va respirar una ambient de convivència agradable entre les diferents classe, festius amb moments de música i també competitiu pel nivell mostrat a cada esport. 

L'organització de l'esdeveniment va portar a viure la final amb el pavelló de l'Ausoneta ple, una final molt ajustada que enfrontava un equip de Grau Mitjà contra un altre de 2n de Grau Superior a un partit de Voleibol, en la qual el més petits de l'escola es van proclamar campions de la jornada.

Finalment, destacar la predisposició de tot l’alumnat en participar en la jornada.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio