Al CEES obrim el teló dels teus somnis!

El proper curs escolar, 2020-2021, posem a la disposició Ensenyaments Professionals d’Arts Escèniques, un cicle formatiu de Grau Superior en tècniques d’actuació teatral.

Aquesta titulació compren el conjunt d'accions formatives que capaciten per al desenvolupament qualificat de diverses professions de les arts  d’actuació teatral.

Permeten l'accés a l'ocupació i la participació activa en la vida social, cultural i econòmica, així com l'actualització i l'ampliació de les competències professionals i personals al llarg de la vida.

Tanmateix, al llarg d’aquests estudis els futurs actors i actrius adquiriran una gran varietat d’habilitats i coneixements que els permetran potenciar el seu perfil artístic i esdevenir uns professionals de la interpretació en l'àmbit teatral, cinematogràfic o televisiu. Aquests estudis consten de dos anys acadèmics, un total de 2.000 hores, i s’impartiran en horari diürn de dilluns a divendres de 8:30 a 14:00h.

Per concloure, ens agradaria informar que dins l’equip docent comptem amb professionals de renom en l’àmbit, com Marta Marco, actriu de teatre, amb obres com “Les noies de Mossbank Road”, “La nostre parcel·la”, entre d’altres, i també en papers importants en sèries de televisió famoses com “Ventdelplà” o “Merlí”. I l’Ernest Villegas, actor de teatre amb obres com “Un Obus al cor”, “ El nostre gust”, “Purga”, etc. I cinema amb pel·lícules com “Nines Ruses” , “La nit que va morir l’Elvis” o “L’enigma Verdaguer”.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio