El passat dilluns 18 d'octubre era el Dia Mundial de Protecció de la Natura i l'alumnat de 1r de Grau Superior va organitzar una jornada amb l'objectiu principal de conscienciar a la resta de l'escola de la importància de respectar la natura i col·laborar en la conservació dels espais naturals. Aquest projecte forma part del MP14. Projecte d'ensenyament i animació socioesportiva i juntament amb la supervisió del professorat es van anar desenvolupant els tràmits organitzatius i logístics per aconseguir realitzar la jornada amb èxit. 

Així doncs, els encarregats van formar tres grans grups  i van realitzar diferents activitats durant el dia, com per exemple recollida d'escombraries a partir d'uns itineraris preestablerts, jocs utilitzant els diferents tipus de deixalles, com plàstic i paper, roda de premsa, entre d'altres activitats per completar la jornada.

Un dia molt interessant i formatiu per tot el CEES ja que considerem que el nostre alumnat ha de ser conscient de la situació del medi ambient on cada vegada és més necessari cuidar-lo, protegir-lo i garantir el present i futur del nostre planeta. Ho entenem com una filosofia de vida i uns hàbits que volem inculcar als estudiants on la seva formació sempre esta vinculada en el medi natural. 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio