ERASMUS+

La vida està plena d’aventures. Cadascuna d’elles té un impacte en nosaltres. Ens formen, ens canvien, ens donen idees i obren camí cap a nous objectius i etapes.

Proporcionar al nostre alumnat l’aventura d’estudiar a un altre païs era un somni que s’ha fet realitat aquest curs. Estem convençuts del gran benefici que la interculturalitat aporta, un nou ambient que afavoreix el creixement com a professional però també personal.

És per això que us animem a llegir les paraules dels que han viscut aquesta experiència. Anècdotes que potser us animaràn a ser protagonistes d’històries que et transformen. Et donem la benvinguda a un món educatiu sense fronteres, et donem la benvinguda al CEES d’Erasmus.

 

Finnair confirma vuelo de Finlandia a Puerto Vallarta | Aviación 21

Educació ambiental

El passat dilluns 18 d'octubre era el Dia Mundial de Protecció de la Natura i l'alumnat de 1r de Grau Superior va organitzar una jornada amb l'objectiu principal de conscienciar a la resta de l'escola de la importància de respectar la natura i col·laborar en la conservació dels espais naturals. Aquest projecte forma part del MP14. Projecte d'ensenyament i animació socioesportiva i juntament amb la supervisió del professorat es van anar desenvolupant els tràmits organitzatius i logístics per aconseguir realitzar la jornada amb èxit. 

Així doncs, els encarregats van formar tres grans grups  i van realitzar diferents activitats durant el dia, com per exemple recollida d'escombraries a partir d'uns itineraris preestablerts, jocs utilitzant els diferents tipus de deixalles, com plàstic i paper, roda de premsa, entre d'altres activitats per completar la jornada.

Un dia molt interessant i formatiu per tot el CEES ja que considerem que el nostre alumnat ha de ser conscient de la situació del medi ambient on cada vegada és més necessari cuidar-lo, protegir-lo i garantir el present i futur del nostre planeta. Ho entenem com una filosofia de vida i uns hàbits que volem inculcar als estudiants on la seva formació sempre esta vinculada en el medi natural. 

 

Travessia de Fenals a la Cala Boadella

El passat dijous 14 d´octubre, l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure van realitzar la segona sortida a espais aquàtics naturals, aquesta vegada, es tractava de sortir des de la Platja de Fenals fins a la Cala Boadella i tornar, totes dues platges enquadrades dins el terme municipal de Lloret de Mar.

Aquesta segona sortida ja comportava més exigència per l´alumnat, ja que calia realitzar tota la travessia sense aturar-nos en cap moment. El dia era molt agradable i solellat, però en el tram d´anada ens vàrem trobar la corrent en contra. A la tornada la mar ens va ajudar i finalment l´objectiu es va aconseguir, l´alumnat va realitzar els 1900m de distància amb un temps molt correcte.

Alumnes/as i professors/es vàrem gaudir de la gran bellesa de l´entorn que envolta aquestes platges i magnífic fons marí,  aquestes dates amb molta diversitat d´animals marins.

De nou, molt motivats per seguir millorant i per anar aconseguint noves fites!

La propera sortida l´enquadrarem dins el tercer trimestre.

 

Sortida a espais aquàtics naturals

El passat dijous 30 de setembre vàrem realizar la primera sortida a espais aquàtics naturals, concretament a Cala Canyelles (Lloret de Mar). Volem recordar que aquesta sortida es troba relacionada amb el Mòdul Professional 9 que al mateix temps pertany al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Guia en el mèdi natural i de temps de lleure. 

Com ja sabeu, els alumnes d´aquest grau compaginen l´esmentat cicle amb el de Salvament i Socorrisme, per tant l´alumnat realitzarà forces sessions aquàtiques durant tot el curs lectiu.

Va ser un matí espectacular per la belleza de l´entorn i la temperatura exterior, així doncs, les condicions de nado van ser òptimes. Vàrem nedar al voltant de tota la cala, tots i totes en grup, i sempre sota la supervisió dels nostres docents. Va quedar clar que ja estem preparats per la següent sortida, que amb tota seguretat sera de nou al municipi de Lloret de Mar, però aquesta vegada tenim projectat sortir a aigües obertes i sortir de la platja de Fenals fins a Cala Boadella per finalment retornar al punt de partida, la platja de Fenals de nou.

Estem molt motivats per seguir evolucionant en el món aquàtic i per anar aconseguint noves fites i objectius!

 

Intervenció pràctica

La setmana passada, l’alumnat de 2n de Grau Superior va iniciar les intervencions pràctiques del MP3. Planificació de l'Animació Socioesportiva.

En aquest cas, van organitzar una jornada d'orientació i una de psicomotricitat per l'alumnat de 5è de Primària i P5 del Guillem de Montrodón, respectivament.

Aquest treball busca sintetitzar gran part dels aprenentatges assolits al llarg del Grau Superior, aplicar-ho en un context real i dotant d'autonomia i responsabilitat a l'alumnat.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio