Els alumnes de 2n de Grau Superior, Ivan Fuentes, Aleix Biel, Marc Traserra, Wenceslao Mas i Roger Ramonet, van  participar , com a ponents i dinamitzadors,  a les jornades d’orientació acadèmica i professional Càpsula!, organitzades pel Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i els ajuntaments de la comarca, i que s’ha dut a terme a l’Edifici El Sucre de Vic.

foto jornades capsula

 

Aquestes jornades es proposen com un espai destinat a l’orientació educativa i laboral que fan visible, per una banda, l’oferta formativa i les sortides professionals a la comarca d’Osona, un cop finalitzada l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i per altra aquells recursos i informacions innovadores i rellevants en l’àmbit de l’orientació acadèmica i laboral. L’objectiu és dotar als joves, a la comunitat educativa i als agents socials d’informació d’abast comarcal útil per a la presa de decisions en l’itinerari formatiu i laboral.

 

La jornada va ser tot un èxit, i els/les alumnes que venien de 4t de Secundària, podien disfrutar d'un dia especial, gaudint d'activitats dirigides i de ponències, que els nostres portaven a terme.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio