Seminari CopiarEl passat dijous, 14 de juny, es va organitzar la cloenda d’enguany amb diferents alumnes/as i familiars dels cursos de grau mitjà i superior, a més a més, també estaven convidades les futures incorporacions per fer la primera presa de contacte.

 

L’acte es va iniciar amb un breu discurs d’en Pere Puig, gerent de l’escola, agraint la confiança mostrada any rere any amb el centre. Seguidament, va comparèixer l’Eduard Comerma, coordinador de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de l’UVic, per informar dels següents passos que poden fer el nostre alumnat i afegint la bona experiència que han tingut amb altres graduats del CEES.

 

A continuació, vam trobar el toc humorístic d’en Roger Ramonet, alumne de 2n de Grau Superior, que ens va explicar la seva trajectòria a l’escola al llarg d’aquest 2 anys.

Finalment, en Ferran Riera, com a director, es va adreçar a tots els assistents tot recordant els valors de l’escola i va fer l’entrega d’un recordatori a cada alumne/a que es graduava.

 

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio