El CEES, ja ha obert el període de matriculació pels cicles formatius de grau Mitjà i grau Superior del  curs escolar  2018-2019.

Matrcula oberta 2018 19 Copiar

Actualment, el centre ofereix  cursos de formació professional de grau Mitjà,  com el de Conducció de Grups al Medi Natural, i cursos de grau Superior, com el d’Animació d’Activitats Físiques Esportives i el d’Integració Social. Paral·lelament, també ofereix formació de règim especial, com és el cas del tècnic/a mitjà en Salvament i Socorrisme. Aquest útlim, es permet cursar-lo en un format de doble titulació amb altres estudis.

Matrcula oberta 2018 19 Copiar

Pel que fa el període de matriculació pel cicle formatiu de Grau Mitjà de Conducció de Grups al Medi Natural.  A partir d’avui, dijous 21 de juny, la matrícula queda oberta per a tothom amb les següents condicions:

 - Fins el dimarts 3 de juliol esrespectarà l'ordre de les preinscripcions rebudes, és a dir, les famílies que vinguin a matricular el seu fill/a i es troben dins de les primeres 54 preinscripcions tindran preferència per cursar el cicle formatiu.

 - A partir d’aquesta data i fins el 20 de juliol la preferència anirà en funciól’ordre de matrícules que vagin arribant.

L’escola roman al servei de qualsevol persona que vulgui rebre informació al respecte, i està a la vostra disposició per qualsevol consulta. Per fer-ho, des del centre no es fa cap jornada de portes obertes, sinó que atenem a les famílies o persones interessades, de forma personal. Cal que vingueu en hores escolars, o bé contacteu amb nosaltres via correu electrònic o telèfon, per concertar una visita.

Des dels seus inicis, hem apostat per una formació professional basada en la proximitat, el rigor i la professionalitat, que sigui el Passaport al futur per l’entrada a un món laboral o una continuïtat en els estudis, i a partir d’aquestes bases, és a on treballem per formar els nostres alumnes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio