Els antics alumnes de l’escola Marc Trasserra, Pol Vivet i Lau Mau creadors de l’esdevinemnt UP Xic, que consisteix en una cronoescalada de 4,5km a Sant Martí Xic de Sant Hipòlit de Voltregà.

I l’Adrià Ballart, Nil Torrents i Carles Puig responsables de la Jornada Esportiva a Taradell que van ajuntar diferents escoles de la zona per un dia de convivència amb l’activitat física i la cooperació com a protagonistes. Ens han vingut a fer la presentació del seu crèdit de síntesi i assessor els actuals alumnes amb la seva experiència.

L’escola fa 2 anys va donar un gir en la elaboració del crèdit de síntesi, buscant un tret diferencial, per involucrar als alumnes i anar més enllà d’un treball teòric. Així doncs, cercant una manera perquè els alumnes/as posin en pràctica tot els continguts apresos en la seva trajectòria al CEES va sorgir la idea de la creació d’un esdeveniment esportiu o d’activitat física aconseguint potenciar l’autonomia, responsabilitat, creativitat, capacitat de reacció, compromís, emprenedors, crítics, proactiu, entre d’altres, dels nostres estudiants.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio