El CEES ofereix als seus alumnes dues alternatives per complementar el seu horari i la seva formació, dues opcions rellevants en el món laboral on es mouran els nostres estudiants.

Aquest bloc complementari s’ubica els dimarts de 12:00h a 14:00h i és voluntari per tot aquell alumne/a que estigui interessat en assistir i participar.

S’ofereixen classes d’anglès impartides per en Tim Stewart amb la finalitat de preparar els alumnes per aconseguir superar el nivell B1 o B2 d’anglès, utilitzant una metodologia activa, és a dir, fer participar l’alumnat en diferents àmbits com poden ser, activitats, debats, cara a cara, kahoot, entre altres, i així millorar la seva comprensió i parla anglesa.

I també, hi ha l’opció de participar a les classes de “Posa’t en forma” unes sessions d’entrenament dirigides per en Ramon Carrascal que es realitzen al gimnàs o als afores de l’escola amb l’objectiu de millorar la capacitat física dels participants i ajudar a conèixer el món de l’entrenament a través d’una experiència pròpia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio