Aquest dimecres, 17 d’octubre, hem realitzat la Jornada de convivència del present curs.

 

Enguany, s’ha combinat una interessant xerrada de “Com construir un equip” a càrrec de Jordi Coma, professor de la Universitat de Vic i amb experiència en diferents clubs professionals de bàsquet, hoquei i handbol que a través dels seus coneixements ha fet reflexionar els alumnes/as sobre el seus proposats i objectius personals i que adquireixin un compromís per intentar-los assolir.

Tot seguit, ens hem desplaçat al Parc dels Jueus per realitzar una cursa d’obstacles que consistia en un circuit on els diferents equips havien de cooperar per arribar a superar les diferents barreres, com un slackline, pujada enfangada i lliscant... tot a contrarellotge.

Complementant aquesta activitat, teníem una cursa d’orientació distribuïda en 10 fites amb diferents proves d’imitació, cooperació i creativitat, i per tenir un registre de que els grups anaven superant les proves s’ha buscat la incorporació de les noves tecnologies i cada grup s’havia de gravar realitzant la prova i etiquetant l’instagram del CEES.

Per acabar, només afegir que estem satisfets d’assolir l’objectiu de la jornada i establir una relació entre l’alumnat de diferents nivells, i al mateix temps treballar continguts que es donen en l’àrea de treball de les seves assignatures.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio