El passat dilluns vam fer la sortida a Montserrat amb l’assignatura de seguretat i supervivència que consistia a fer una canal equipada anomenada canal dels micos. 

Montserrat 2

 

El dilluns ens vam esperar a la parada d’autobús per anar cap a Montserrat. Vam agafar l’eix direcció cap a Manresa. Quan ja vam arribar a lloc de començar la ruta en Jordi i en Pere ens van deixar 15 minuts per esmorzar i agafar forces per començar l’activitat. Quan tothom ja havia acabat d’esmorzar vam començar a l’activitat que ens portaria al començament de la Canal.

Quan ja érem al començament de la canal tot ens vam posar el casc i l’arnes. Ens vam dividir en dos grups uns van anar amb en Pere i els altres amb en Jordi. El grup d’en Jordi ens vam tindre d'esperar una mica per no col·lapsar tota la canal. Al cap de una estona vam començar a nosaltres, el primer que pujava sempre era en Jordi per que ens havia de assegurar per no patir cap problema a l’hora de progressar en els passos que considerava oportuns per si havia algun problema per nosaltres.

Cada cop vaig notar que anàvem mes ràpid i sincerament se’m va fer molt curta la canal per que hi va haver un tros que ens vam retrobar amb els primer grup i des d’aquell moment vam acabar tots junts la canal fins a arribar a l’autobús. La part final va ser molt diferent per que ja s’havia acabat els llocs a on ens havíem de assegurar però nomes hi va haver una part a on si que ens van tindre de posar la corda per que hi havia massa inclinació i havia risc de que féssim caurà alguna pedra i fer mal algú.

De camí cap a l’autobús vam fer una activitat diferent que consistia que havíem de fer de guies ja que haurem de fer això de dirigir grups per la muntanya el segon trimestre.

 

Escrit per Joan Fuster

 

Montserrat 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio