El passat dijous 30 de setembre vàrem realizar la primera sortida a espais aquàtics naturals, concretament a Cala Canyelles (Lloret de Mar). Volem recordar que aquesta sortida es troba relacionada amb el Mòdul Professional 9 que al mateix temps pertany al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Guia en el mèdi natural i de temps de lleure. 

Com ja sabeu, els alumnes d´aquest grau compaginen l´esmentat cicle amb el de Salvament i Socorrisme, per tant l´alumnat realitzarà forces sessions aquàtiques durant tot el curs lectiu.

Va ser un matí espectacular per la belleza de l´entorn i la temperatura exterior, així doncs, les condicions de nado van ser òptimes. Vàrem nedar al voltant de tota la cala, tots i totes en grup, i sempre sota la supervisió dels nostres docents. Va quedar clar que ja estem preparats per la següent sortida, que amb tota seguretat sera de nou al municipi de Lloret de Mar, però aquesta vegada tenim projectat sortir a aigües obertes i sortir de la platja de Fenals fins a Cala Boadella per finalment retornar al punt de partida, la platja de Fenals de nou.

Estem molt motivats per seguir evolucionant en el món aquàtic i per anar aconseguint noves fites i objectius!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio