entorn1

Història

El 3 de maig de l’any 2010, els germans Pere i Joan Manel Puig Vall constituïen la societat Centre d’Estudis El Seminari, SL, l’empresa que per mitjà del seu acrònim, CEES, donaria nom a l’escola especialitzada en els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d’Activitats Físiques i Esportives, situada a l’edifici del Seminari de Vic des del curs 2010-2011.

D’ençà de la desaparició de l’escola Maurici Isern, fa prop de 25 anys, i amb l’excepció del centre de perruqueria i estètica Escola Taller, no hi ha hagut a la ciutat de Vic una iniciativa privada en l’àmbit educatiu com la que proposa el CEES.

El CEES va ser la primera escola reglada de la comarca d’Osona i de moltes comarques veïnes en oferir els Cicles Formatius de Grau Mitjà en Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural, i de Grau Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives.

El primer curs, el setembre de l’any 2010, es van matricular al CEES 39 alumnes, 14 al Grau Mitjà i 25 al Grau Superior. L’any següent (curs 2011-2012) aquesta xifra es va doblar, assolint 79 alumnes distribuïts en 20 estudiants de Grau Mitjà i 59 de Grau Superior. El curs 2012-2013 el CEES superava el centenar d’alumnes (113), dels quals 28 cursarien el CFGM en Conducció d’Activitats Fisicoesportives i 85 es van matricular al CFGS en Animació d’Activitats Físiques i Esportives. El curs 2013-2014 la tendència a l’alça es va mantenir, en certa mesura gràcies a la incorporació del Grau Superior en Integració Social, fet que va permetre arribar a la xifra de 125 alumnes distribuïts de la següent manera: 9 d’Integració Social, 31 de Grau Mitjà i 85 de Grau Superior.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio