El projecte crea el teu esdeveniment, forma part del curs de 2n de Grau Superior del cicle d'Animació d'Activitat Físiques i Esportives. En ell, els alumnes han de portar a terme un esdeveniment esportiu a la pràctica sobre alguns dels continguts que han treballat durant els 2 anys de durada del cicle. L'objectiu d'aquest projecte, és que en la preparació de la jornada esportiva, es vegin reflectits continguts de totes les assignatures. Per tal de que sigui així, els alumnes van seguint el guió d'unes trameses que els permeten poder evolucionar en la preparació de l'esdeveniment.

 

Aquest projecte implica la participació d'agents interns i externs del CEES, cosa que obra la possibilitat d'acció a diferents col·lectius. Així doncs, els projectes poden anar des de la preparació de jornades educatives o pedagògiques en instituts o escoles, passant per la organització de campionats de diferents esports, o bé preparant actuacions en diferents fires, com per exemple  la del mercat del ram.

 

foto esdeveniment marta nil

En el darrer any, el desenvolupament i l'èxit d'alguns d'aquests projectes, han portat al propi equip de treball a desenvolupar una línia de negoci a la vida real,  cosa que ha proporcionat als alumnes  la possibilitat de poder continuar perfeccionant i desenvolupament la idea.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio