Formigues cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu d’àmbit educatiu, on alumnes de diferents escoles de Catalunya després d’experimentar reptes cooperatius a la classe d’eduació física n’inventen de nous, els comparteixen amb altres escoles, els proven, els milloren i en fan una valoració.
El projecte va néixer de la mà de professionals del món educatiu, i es desenvolupa des de l’àrea d’educació física, i concretament dins l'assignatura, en les  diferents escoles del territori Català.

 

La comarca d'Osona, i Vic en concret, compta amb diferents centres escolars que estan adherides al projecte. Aquest projecte comporta el desenvolupament d'unes jornades de convivència interescolar, a on els alumnes de 4t de Primària es troben al Parc dels jueus, i conjuntament resolen els reptes plantejats.  Des del CEES, els alumnes de 1r de Grau Superior participen en la organització d'aquesta diada, i en la preparació i desenvolupament dels reptes, a on ajuden els alumnes a assolir els objectius.foto formigues cooperatives 2017

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio