La Jornada Emprenedoria és una diada que es celebra al 2n trimestre amb la finalitat de poder conèixer de primera mà, alguns dels continguts que s'han pogut treballar durant el curs, i que busquen en l'alumne/a,  una inquietud per l'emprenedoria. Dins el Projecte Curricular de Centre, i seguint la línia educativa marcada pel PEC, el CEES es proposa com objectiu formar persones en les seves vessants humanes i capacitar-les per a l'exercici qualificat de la professió.

 

foto helena pla

És per això, que durant el curs es dedica una jornada d'emprenedoria, amb l'objectiu d' oferir diferents punts de vista empresarials, i alhora,  estratègies orientatives que permetin a l'alume/a poder entrar en el món de la creativitat, l'innovació i l'emprenedoria. La finalitat de la jornada és doble . Per una banda conèixer i treballar, a través dels tallers, aspectes de creativitat i innovació del món empresarial. I per una altra, aprendre i viure de primera mà, l'experiència de diferents emprenedors/es.

 

La jornada es desenvolupa des de primera hora, a on per grups de treball es fan tallers, ponències, xerrades que amplien el coneixement, i el diversifiquen.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis Més informacio